سیب زمینی در زودپز
آشپزی

آموزش پخت سیب زمینی در زودپز





در این مطلب از سایت فوت کوزه گری روش پخت سیب زمینی در زودپز را آموزش میدهیم . این آموزش به دو روش پخت سیب زمینی برای آبگوشت و برای سالاد را شامل می شود .

آموزش پخت سیب زمینی در زودپز برای آبگوشت :

سیب زمینی به علت ماهیتی که دارد خیلی سریع تر از مواد دیگر آبگوشت نرم می شود و بهتر است در آخرین مرحله و بعد از پختن بقیه مواد به زودپز اضافه شود . اگر سیب زمینی را بصورت پوست کنده و بدون برش دادن به زودپز اضافه کنید احتمال له و حل شدن آن کمتر است و در مدت بیست دقیقه آماده میشود . در بعضی سلایق هم سیب زمینی بصورت جداگانه آبپز می شود و در کنار آبگوشت سرو میشود .

آموزش پخت سیب زمینی در زودپز برای سالاد :

۱٫ آب را داخل زودپز بریزید و سبد بخارپز را داخل آن قرار دهید. سیب زمینی ها و پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تخم مرغ ها را روی آن ها قرار دهید. سوپاپ زودپز را ببندید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه با فشار بالا پخته شود.

۲٫ سپس سوپاپ را باز کنید و اجازه دهید فشار داخل زودپز کم شود.

۳٫ تخم مرغ ها را داخل آب سرد قرار دهید تا سرد شود. سیب زمینی و پیازها را داخل ظرف دیگری بریزید و سس مایونز، سس باربیکیو و نمک و فلفل را اضافه کنید.

۴٫ تخم مرغ ها را بعد از سرد شدن پوست بگیرید و به چهار قسمت کنید. تخم مرغ ها را به سالاد اضافه کنید. نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و سالاد را داغ سرو کنید.

۵٫ این سالاد سیب زمینی را می توانید در یخچال به مدت ۵ روز نگهداری کنید.

با هولدر پیراهن به خانواده جنتلمن ها بپیوندید!

این هولدر ، پیراهن شما را محکم نگه داشته و از بیرون زدگی پیراهن از شلوار جلوگیری میکند

با هولدر پیراهن در میتینگ بعدی متفاوت ظاهر شوید

۳۰ درصد تخفیف ویژه + پست رایگان به سراسر کشور با خرید از سایت آی وی هولدرز (دارای نماد اعتماد)

www.iv-holders.ir





دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Develop by aarezaee.ir & WP Royal