آموزش رفع مشکلات رایج در پخت کیک

آموزش رفع مشکلات رایج در پخت کیک




با هولدر پیراهن به خانواده جنتلمن ها بپیوندید!

این هولدر ، پیراهن شما را محکم نگه داشته و از بیرون زدگی پیراهن از شلوار جلوگیری میکند

با هولدر پیراهن در میتینگ بعدی متفاوت ظاهر شوید

30 درصد تخفیف ویژه + پست رایگان به سراسر کشور با خرید از سایت آی وی هولدرز (دارای نماد اعتماد)

www.iv-holders.ir




ریحون، بهترین سامانه سفارش آنلاین غذا در کشور است که بیش از ۳۰۰۰ رستوران خوب در کلان‌شهرهای تهران، کرج، اصفهان، مشهد، شیراز، رشت و قزوین و ... را در خود جای‌داده است.

ریحون سریعترین راه سفارش آنلاین غذا است که، به شما کمک می‌کند تا بر اساس مکان خود، بتوانید از منوی عکس‌دار رستوران‌های خوب اطراف، به راحتی غذای دل‌خواهتان را سفارش دهید.



پخت کیک یکی از لذت بخش ترین کارهای برای خانم ها در منزل هست. در حین و بعد از پخت کیک همیشه مشکلاتی رخ میدهد که پخت کیک را به ظاهر برای شما سخت میکن.با سایت فوت کوزه گری همراه باشید تا به حل مشکلات حین پخت کیک بپردازیم:

چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟
1. دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است.
2. پخت کیک کافی نبوده است.
3. میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
4. قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.
5. کیک در هنگام پخت تکان داده شده است.
6. در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است.
7. زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.
8. بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است.
9. مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است.
10. مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.


چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟
1. روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است.
2. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.
3. کیک به اندازه کافی نپخته است.


چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟
1. کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
2. شکر، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است.
3. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است.
چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟
1.قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
2. قالب بیش از حد چرب شده است.
3. مواد بیش از حد مخلوط شده است.
4. مقدار مایعات زیاد بوده است.
5. کیک بیش از حد پخته است.


چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط آن فرو رفته است ؟
1. فر قبل از پخت کیک گرم نشده است.
2. شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
3. مواد اندازه کافی مخلوط نشده است.
4. میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
5. میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
6. از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است.
7. مواد به درستی در قالب پخش نشده است.
8. کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است.


چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟
1. مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
2. سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
3. مدت پخت کیک طولانی بوده است.
4. قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است.
5. کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
6. مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
7. مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
8. میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.


چرا کیک خمیری و سنگین است ؟
1. مواد کیک خوب مخلوط نشده است
2. تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است
3. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است
4. دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است


چرا کیک به قالب چسبیده است ؟
1. قالب به درستی چرب نشده است.
2. قالب به درستی آردپاشی نشده است.
3. کیک به اندازه کافی نپخته است.
4. کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.


چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟
1. مقدار چربی کیک کم بوده است.
2. مقدار شکر کیک کم بوده است.
3. مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
4. بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است.
5. مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
6. بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است.
7. مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
8. کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است.

 

منبع:آخرین خبر



با هولدر پیراهن به خانواده جنتلمن ها بپیوندید!

این هولدر ، پیراهن شما را محکم نگه داشته و از بیرون زدگی پیراهن از شلوار جلوگیری میکند

با هولدر پیراهن در میتینگ بعدی متفاوت ظاهر شوید

۳۰ درصد تخفیف ویژه + پست رایگان به سراسر کشور با خرید از سایت آی وی هولدرز (دارای نماد اعتماد)

www.iv-holders.ir




یک دیدگاه